Kaj spalni položaj razkriva o vajinem odnosu?

Foto: sxc.hu

Govorili smo že o tem, kako spalni položaji razkrivajo našo osebnost. A prav način spanja lahko največ pove tudi o vajinem odnosu.

Žlička

To je najpogostejši spalni položaj parov v prvih letih zaljubljenosti, je znak ljubezni in predanosti.  Moški, ki objema žensko velja za tradicionalnega in zaščitniškega, če je položaj obrnjen, je ženska tista, ki nosi hlače.

Vozel

Partnerja sta si prepletena z rokami in nogami. Ta položaj je značilen predvsem za prvo stopnjo odnosa, ko prevladuje močna zaljubljenost in nepotešljiva strast.

Obraz proti obrazu

Kot že sam naslov pove, v tem spalnem položaju sta si partnerja obrnjena z obrazom proti obrazu.  Partnerja se ne dotikata. Ta spalni položaj sporoča, da sta si v zvezi enakovredna ter da sta že prešla iz faze zaljubljenosti v zvezo, ki sta ji oba naklonjena ter se v njej počutita varna.

Hrbet proti hrbtu

Ne preveč obetaven položaj. Čeprav s tem izražata vsak svojo neodvisnost in samostojnost, je ta položaj značilen za pare, ki izgubljajo bližino ali pa gre za post-prepirno stanje, v katerem sporočate, da niste zainteresirani za razrešitev problema.

Kakorkoli spita, odstopanja od povprečja so vedno možna. Zagotovite si dober spanec na ajdovem vzglavniku ali na katerem drugem izdelku z ajdovimi luščinami.

 

Ne pozabite: ajda ni samo za v lonc’!

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s